Creepy Tisdag 5

publicerat i Oförklariga ting;
Idag tänkte jag dela med mig av en historia som hände här hemma precis innan jul. Redo?
 
"Min sambo hade gått och lagt sig innan mig och svärmor då han skulle upp och jobba dagen efter, vi satte i vardagsrummet och kollade på tv. Då vardagsrum och sovrum ligger på varsinn ända av lägenheten så ser man alltså inte dit bort. Vi hörde senare hur någon går upp och in i badrummet som ligger i anslutning till sovrummet. Svärmor frågar då mig om Marre är vaken. Nej det tror jag inte svarade jag men satt kvar i soffan.
En liten stund senare hör vi hur badrumsskåpet skramlar och jag säger till svärmor att han antagligen glömt att plocka ur linserna bara.
 
Några minuter senare behöver jag gå upp på toa. (min sambo stänger aldrig skåpet efter sig vilket driver mig till vansinne) Men badrumsskåpet var stängt och sambon snarkar gott i sängen. Berättar det för svärmor och hon tycker det verkar märkligt, men han kan ju ha somnat om snabbt.
 
Morgonen därpå frågade vi Marre om han varit upp något igår kväll efter att han lagt sig. Han tittar frågande på oss och säger att: Nej varför skulle jag varit det?? "