Creepy Tisdag 5

publicerat i Oförklariga ting;
Idag tänkte jag dela med mig av en historia som hände här hemma precis innan jul. Redo?
 
"Min sambo hade gått och lagt sig innan mig och svärmor då han skulle upp och jobba dagen efter, vi satte i vardagsrummet och kollade på tv. Då vardagsrum och sovrum ligger på varsinn ända av lägenheten så ser man alltså inte dit bort. Vi hörde senare hur någon går upp och in i badrummet som ligger i anslutning till sovrummet. Svärmor frågar då mig om Marre är vaken. Nej det tror jag inte svarade jag men satt kvar i soffan.
En liten stund senare hör vi hur badrumsskåpet skramlar och jag säger till svärmor att han antagligen glömt att plocka ur linserna bara.
 
Några minuter senare behöver jag gå upp på toa. (min sambo stänger aldrig skåpet efter sig vilket driver mig till vansinne) Men badrumsskåpet var stängt och sambon snarkar gott i sängen. Berättar det för svärmor och hon tycker det verkar märkligt, men han kan ju ha somnat om snabbt.
 
Morgonen därpå frågade vi Marre om han varit upp något igår kväll efter att han lagt sig. Han tittar frågande på oss och säger att: Nej varför skulle jag varit det?? "
 
 

Storshopping och mys

publicerat i Vardag;
Helgen som passerat har vi spenderat i huvudstaden hos svärfar + fru. Jag och frun var in till Mall of scandinavia medan resten var på andra äventyr. Det blev en del shopping till både mig, Marre och självklart Belize! :)
 
Idag ska vi på kalas till en av mina närmsta vänner som blir hela 27 år, snart 30 med andra ord haha! ;) Och ikväll vankas tabata, jag hoppas bara knät pallar.. Gjorde illa mig rejält förra vecka och efter en check av knät visade det sig att knäskålen hoppat ur led och sedan tillbaka men att muskeln runt knät fick sig en ordentlig sträckning i samband med det.. Håll tummarna att det ska funka! :)
 
 
 

Snöstorm

publicerat i Vardag;
Hade tänkt att ta oss till öppna förskolan idag, men sen kikade jag ut genom fönstret och insåg att det var typ snöstorm så där ändrades planerna ganska snabbt. Istället har vi varit hemma och försökt roa oss vilket går sådär. Lillan har blivit otroligt snorig så det var nog lika bra att vi var hemma idag. Sur och snorig är ingen bra kombination.
 
Nu har jag precis kastat ihop en kycklingsallad till lunch medan lillan sover middag. Hoppas hon är lite gladare när hon vaknar..