Tur jag har katten

publicerat i Vardag;
Jaha ni! Nu har jag världens lyckligaste man här hemma haha! Han har äntligen sparat ihop till sitt playstation 4! Han är ingen hejjare på att spara direkt så med lite elaka blickar från mig så har han faktiskt fått ihop det hahah! Så nu är han förlorad ett par dagar framöver när pengarna även räckte till ett roligt spel ;) Tur jag har katten som sällskap.. Mat och sittplats nära tvn, jag vet ju iallafall var jag har han ;)
 
 

Helt slut

publicerat i Vardag;
Jag känner att jag verkligen halkat efter här, har haft så himla fullt upp de senaste dagarna så nu när allt är klart är jag verkligen heeelt slut! På vägen hem från sambons pappa+fru stannade vi till för att tända ljus till en av hjärtats vänner som gått bort alldeles för tidigt. 
 
Väl hemma va det bara att snygga till sig då vi väntade besök och skulle på reaggekväll. Jag som inte ens lyssnar på sån musik, men jag måste väl erkänna att jag hade grymt roligt och det blev både sång och dans från mitt håll haha!! :)
 
Och igår...så hände det, igen... Någon körde på min nya bil.. Jag trodde inte mina ögon när jag kom ut till bilen alltså. Dock var inte skadorna lika allvarliga denna gång, och föraren gav sig till känna direkt. Så nu är det bara att krångla med försäkringsbolag igen.. Vad är det med folk och köra in i min bil!?
 
Nu boar jag ner mig med mannen i mitt liv och tänker inte göra ett skit mer! Hoppas era mellandagar varit lite lugnare och burit med sig lite mer tur! :)
 
 
 

Mysiga juldagar

publicerat i Vardag;
Behöver inte säga så mycket mer än att vi har haft en sån himla mysig jul och alla dagar därefter. Världens bästa julklappar, julmat och sällskap! Tack!
 
 
   
Har ni någon julklapp som blev den absoluta favoriten?:)