Pyssel

publicerat i Hemma hos mig, Vardag;
Jag beställde en jättefin väggdekor som (på bilden) skulle kunna täcka hela väggen över våran 3sistssoffa. Väntar med spänning i flera veckor innan det till slut dimper ner en avi i brevinkastet. Glad och förväntansfull går jag och hämtar mitt paket, blir lite fundersam när jag ser hur litet det är men tänker att "jaja det är väl ihoprullat på något smart sätt" Kommer hem, öppnar mitt paket och det är typ 50cm stort... Vaf*n ska jag göra med denna lilla pryl? Ser ju superfåningt ut om jag sätter upp den över våran stora soffa..Så jag ändrar min plan och försöker komma på en lösning. Den får pryda den lilla väggen istället. Börjar riva loss bokstäver och blommor och inser att allting är bit för bit! Så ja.. Detta sysslade jag med i ca 2 timmar innan jag blev nöjd. Jag som har som mycket tider över annars liksom hahah!
 
 

Creepy Tisdag 2

publicerat i Oförklariga ting;
Denna historia är inskickad av www.tokigatina.blogg.se, jag rös i hela kroppen.. Jag vet att många är skeptiska till just denna typ av historier, just sånna där någon "kommer in" i en annans kropp. Jag själv var ganska skeptisk till just detta, men nu vet jag inte längre..
 
"Jag är en ensamstående mamma, Min dotter har det stora sovrummet och hon ligger i sin säng och sover och jag sitter vid datorn och gör läxor. 
 
Jag hör hur hon vaknar och springer på toa men hör aldrig att hon spolar efter sig. Jag hör sedan hur hon springer in i rummet igen men stänger aldrig sin  dörr igen. Jag går till badrummet för att spola efter henne men det finns ingenting att spola, vänder mig om i chock och inser att hennes dörr är stängd så jag går in och kollar till henne och hon sover så djupt i sin säng. 

Jag går tillbaka för att skriva klart och hör då hur "någon", det var en mörk och hes röst som skriker mamma. Jag springer in till hennes rum och öppnar dörren, där står hon på den smala sängramen längst in i hörnet. Och går sakta in och frågar vad de är för fel, hon säger med den mörka rösten "backa!" Jag får alltså inte närma mig henne och då går hon ner på golvet och ställer sig och gallskriker med svarta ögon. Jag sträcker ut armarna och säger "kom och ge mamma en kram" får då som svar från henne att jag får inte vara nära. Efter ett tag ser jag hur hennes ögon blir hennes och hela hon sjunker ihop och jag springer fram och tröstar henne, hon somnar igen på 5 sekunder som om ingenting hade hänt."
 
Mycket funderingar dyker upp i mitt huvud efter att ha läst denna historia, jag som trots allt, som sagt, alltid varit skeptiskt till det här med att "överta" kroppar. Vem blev hon? Varför blev hon så?.. Vad tror ni, är ni skeptiska?
 
 

Nattlig lek

publicerat i Vardag;
Idag har ni en trött tjej som sitter framför datorn då min kära dotter vaknade klockan 3 inatt och var redo att leka. Nu i efterhand skrattar jag faktiskt, men inatt var det inte alls kul haha! Så mellan 3 och halv 5 så skulle hon absolut inte somna om. Tack och lov sov hon till 8 sen så jag fick ta ifatt lite iallafall. Nu sitter jag med en varm kopp kaffe medan damen sover sin förmiddagslur. Borde väl antagligen städa upp efter henne också.. Kan inte förstå hur en sån liten kan sprida ut sig så hahah!
 
För övrigt så hoppas jag ni är redo för creepy tisdag imorgon då jag har en riktigt läskig läsarhistoria att bjuda på!