Ny vecka

publicerat i Vardag;
Zumban gick hur bra som helst, dock var det svårare än vad jag trodde haha! Men vi kämpade på :)
I måndags var det även ett tabatapass igen. Såg att jag fått frågan var det är så tänkte förklara lite snabbt. Tabata är intervallträning med endast kroppen. 20 sek situps 10 sek aktiv vila, 20 sek armhävningar 10 sek aktiv vila osv med olika övningar. Man kör 8 övningar per varv och 8 varv så det är fruktansvärt jobbigt men otroligt kul! :)
 
Vi har även haft en shoppingdag bara vi tjejer, Belize var givetvis med haha :) Även en sväng till Leos lekland har vi hunnit med. Belize är ju på tok för liten men då några av våra närmsta vänner redan var där och det var gratis för Belize beslöt vi oss för att prova. Bollhavet blev en hit trots att hon försvann där i hahah!
 
 

Äntligen igång igen!

publicerat i Vardag;
Har noll koll på hur länge ni följt mig här på bloggen. Men innan min graviditet så tränade jag varannan dag i ca 1 timme. Gick upp 25kg medan jag väntade Belize och efter ett akut kejsarsnitt kunde jag inte riktigt komma igång igen på det sättet jag ville. Promenader har blivit av, ofta, men inte själva träningen. Men i måndags, då hände det!
Min kära vän drog med mig på ett Tabatapass, det var sååå jobbigt men så himla kul!! Och imorgon ska jag gå på Zumba, så nu är jag äntligen igång igen. Två gånger i veckan kommer jag att träna igen. Alltid något :)
 
 

Orolig men med gott resultat

publicerat i Vardag;
När vi var på bvc sist (vet inte om jag skrev om det?) Så träffade iallafall vi en läkare som tyvärr inte behärskade språket tillräckligt väl för att jag och min sambo skulle förstå vad hon sa.. Jag blev otroligt irriterad. Hon kollade då Belize höfter och börjar mumla något om att hon var mjuk, vi frågade vad hon menade men fick väl egentligen inget svar på det mer än ett papper i handen att vi ska träffa en barnläkare för kontroll av höfterna.
 
Så igår så var vi på denna kontroll, jag var ju givetvis extremt orolig eftersom jag inte hade förstått vad hon sa. Så när vi kommer in så kollar läkaren vad den förra doktorn hade skrivit att han skulle kolla upp, men han förstod journalen ungefär lika bra som jag hade förstått henne.. Så det blev en grundlig höftkontroll istället för att vara säkra på att inte missa något. Tackochlov var allting jättebra och han kunde väl inte förstå vad vi skulle till barnläkaren att göra. Så det var ju skönt att höra.
 
Jag har så svårt att förstå varför man anställer någon som läkare som inte klarar av språket.. Jag var skogstokig när jag gick upp till vårdcentralen för att byta läkare, och jag hade tydligen inte varit den enda som klagat heller..