Flyttat

publicerat i Vardag;
Just nu bor vi hemma hos fina mormor medan renoveringen pågår för fullt hemma. Utan dusch och toalett så kände vi att det inte går att bo kvar trots att hyresföreningen vi bor i sagt att man ska kunna bo kvar under renoveringen. Närmre till jobbet blev det iallafall haha, får försöka se positivt på allt detta.
 
Kan inte blogga så mycket härifrån så det får bli lite bilder som tagits de senaste dagarna! :)
 
 

Renoveringsobjekt

publicerat i Hemma hos mig, Vardag;
Jahaja, nu är vi inne på vecka 2 i detta renoveringsobjekt. Hela köket är utrivet så det känns ju sådär.. Men det blir skönt när allt är klart så man får väl bita ihop ett tag till. Blev sjuk tidigare i veckan och då var det verkligen ingen hit att ligga "halvdöd" medan det sprang in och ut en massa gubbar som härjade i köket.. Men nu är jag på banan igen och det känns kanon! :)
 
Har lyckats dra på mig världens träningsvärk däremot hahah, ingen bra kombination att träna när man är irriterad på saker och ting. Men det kändes bättre för stunden! :) Blev en kort promenad igår med en kär vän längs hamnen. Nu är jobbdagen över och jag checkar ut för idag! :)
 
 
 
 

Hängselbyxor

publicerat i Vardag;
Vaknade imorse runt halv 9 och vad jättepigg, kände att det inte var någon idé att väcka sambon så jag gav mig på katten istället, haha! Meen hon var inte heller sugen på att vakna så jag fick helt enkelt vänta. Efter ca 30 minuter kom hon upp iallafall så jag fick lite sällskap efter en stund iallafall :)
Kände mig illa tvungen att åka och tvätta bilen idag, så nu är det gjort! Efter det blev det lunch med mamma, syrran och sambon på Erikslund Shoppingcenter. Riktigt trevligt! Fick även en chans att inviga mina nya snickarbyxor! :)