Dasspapper

publicerat i Vardag;
Som jag skrev innan så handlade jag ju allt utom dasspapper som jag skulle ha sist jag var iväg... Frustrationen steg gaanska så fort när jag står utanför affären med feber, snorig näsa och lite hosta på det, och upptäcker att jag glömt plånboken! Allt jag vill för stunden är att ha de där jäv*a toapappret och åka hem och lägga mig igen! Men som tur är, hade vi rensat pantskåpet precis innan så jag hade all pant i bilen. Höll tummarna att det skulle räcka till det där förbannade pappret! Och jaaaa, det räckte precis!! 
 
Så nu är jag äntligen hemma med dasspapper och ska ta en snabbdusch för att sedan krypa ner i soffan med min lilla familj och bara kolla på film resten av dagen! 
 
Så efter mycket om och men blev det julfint i badrummet också! :)

Jultips

publicerat i Hemma hos mig, Tips!;
Nu är det ju snart dags för första advent, och vad passar inte bättre än en adventsljusstake till ett billigt pris?
Man måste ju ha råd med julklappar också! :) Jag har gjort min egen adventsljustake utav kottar, gamla julkulor och dekorationsstenar. Än så länge så är det bara vanliga värmeljus men tanken är att byta ut dessa mot blockljus :)

Snyggt, enkelt och billigt!
 
 
 

Förkylning deluxe!

publicerat i Vardag;
Jag som varit så nöjd över att äntligen vara tillbaka i arbete åker självklart på väärldens förkylning! Men det är väl kanske inte så konstigt om man tänker efter, hemma i 4 månader och sedan tillbaka på dagis med alla snoriga barn. Vad har man att vänta sig? 
 
Så denna dag kommer kaffebryggaren gå varm, sova när jag känner för det och inte göra nånting alls! Åkte faktiskt till affären kl 8 imorse för att köpa dasspapper, kom hem med allt utom det... Minnet är bra men kort! :D