Skidåkning

publicerat i Vardag;
Har varit lite dåligt med skrivandet här känner jag. Dålig ursäkt men har verkligen haft fullt upp! Har inte sovit en hel natt denna vecka utan att vakna.. Skitjobbigt..
 
Så igår, lördag, ringde klockan igen, halv 7 skulle vi upp då vi skulle bli hämtade halv 8 för att åka skidor i Romme hela dagen med sambons familj. Blev tydligen med på bild när jag tog en powernap i bilen..Men vi hade jätteroligt, blev några vurpor men glada var vi ändå haha! Tror det var 5-6 år sedan jag åkte sist! 
 
 
 
 
 

Iakttagen

publicerat i Vardag;
Har varit första dagen på mitt nya jobb, och jag stormtrivs verkligen! Första dagen har gått kanon och det känns inte alls hemskt längre att gå till jobbet. Klumpen i magen är borta. Nu är det bara rutiner och sånt där som ska fastna i huvudet.
 
Efter jobbet blev det ett kort men intensivt pass på gymmet så nu känner jag mig helt mör i kroppen. Ska bli skönt att slänga sig i soffan efter en dusch. Har dock lite svårt att vara ensam i badrummet då något iakttar mig hela tiden..haha! Ni med katt, känner ni igen er!?
 
 
 

Myshelg!

publicerat i Vardag;
Denna helg har gått riktigt fort, föör fort! I fredags fick jag äntligen hem min nya telefon som jag hade beställt. Min gamla var ju helt ur funktion haha! Så förhoppningsvis blir det lite bättre bilder nu, iallafall tills jag sparat ihop till kameran jag vill köpa! :)

Lördagen spenderades med pappa, kusin, vänner och sambo för att hjälpa farsgubben att flytta. Men eftersom vi var ett gäng och min vän har en lastbil så var flytten kvar redan efter 2 tim. Skönt!! Eftermiddagen och kvällen spenderades med sambon och Simon framför en film och lite snacks :) Var ju även alla hjärtans dag så jag fick blommor från både sambon och jobbet. Tack och bock för det! 

Och idag, söndag, tänkte vi att vi skulle ta en promenad längs hamnen nu när solen äntligen var framme. Och jodå, iväg kom vi, men det var ju storm nere vid vattnet så det blev en riktigt snabbvisit där haha. Åkte förbi mamma på en kopp kaffe innan vi begav oss till våra vänner och kollade på deras nymålade lägenhet. Nu är vi äntligen hemma och lasangen är i magen. Soffläge, check!