29 Februari

publicerat i Vardag;
Idag är det flera stycken som gissat på att lillan ska komma. Det skulle dock inte förvåna mig men jag tror faktiskt att jag snällt får vänta på igångsättningen på lördag. Har haft rejäla sammandragningar och även några värkar. Men det verkar däremot aldrig bli något regelbundet *suck*. Jaja nedräkningen forsätter :)
 
Nu har jag vaknat tidigt i vanlig ordning, men för ovanlighetensskull har jag förberett frukost till min otroligt trötta sambo haha. Ägg är kokat, kaffet är klart och grönsaker är skurna, bara han kvar nu! :)

Ha en bra måndag kära ni! Och förresten.. TACK för allt stöd jag får av er! Ni är heeelt fantastiska!
 
 

Kalasdags

publicerat i Graviditet, Vardag;
Morgonen idag började även den på balkongen med en kopp kaffe och lite "Indianmusik". Vi skulle verkligen behöva köpa utemöbler haha! Just nu sitter vi i varsinn solstol som iprincip står på marken.. Inte det lättaste att ta sig upp därifrån kan jag lova, lyftkran behövs! :D
 
Idag knatar vi dessutom in i V42, var hos barnmorskan igår och fick lyssna på hjärtat igen. Verkade som tur var bara vara en engångshändelse att hjärtat rusade iväg sådär för nu låg det på stabila 150 slag i minuten. Jätteskönt att höra! Såg även idag att tigerränderna börjar träda fram.. Jäkla unge, hade hon kommit på beräknad dag så hade jag klarat mig helt utan märken. Så kan det vara, det gör mig givetvis ingenting men det är klart jag hade blivit glad om jag sluppit! :)
 
 

Det vackraste ljud jag någonsin hört

publicerat i Graviditet;
Igår blev det lite utav kaos här hemma haha, därav den dåliga uppdateringen. Vi hade haft besök, och för att sedan fördriva tiden lite extra beslutade vi oss för att ta ett varv på shoppingcentret för att kolla in den nymöblerade butiken. Man gör allt för att tiden ska gå när man går och väntar på bebis vill jag lova! 
 
Väl hemma igen så kändes det som det var något knasigt i dom nedre regionerna så vi beslutade oss för att ringa in till förlossningen bara för att rådfråga så det inte var vattnet som läckte. För säkerhetsskull fick vi komma in på en kontroll. Vi trodde att vi bara skulle in och sen få åka hem igen. Men då lillans hjärtljud steg upp mot 180 slag i minuten (110-160 är normalt) så blev vi liggandes ett tag i väntan på att hon skulle lugna ner sig i magen. Vilket självklart inte hände, hennes gympapass höll på i typ 2 timmar!! Så tillslut kom läkaren ner för att kolla till oss och bebis så ingenting var tokigt med henne. Tur i oturen var väl det för tack vare det fick vi se våran älskade och efterlängtade dotter igen!! Snacka om att hon hade blivit större sen sista haha, det enda man såg var hennes ansikte som hon så nöjt visade upp för oss :) Hjärtljuden gick ner så antagligen somnade hon i magen, så efter ungefär 3 timmar fick vi äntligen komma hem igen!