Tack för era förslag!

publicerat i Vardag;
Har fått underbara förslag här ser jag, så nu drar jag igång haha! :D Vill bara berätta om min första morsdag, blev riktigt bortskämd med en sovmorgon, en ny parfym och tillochmed bjuden på bio. Det här med morsdag är ju en riktigt kul grej haha! ;)
 
Tänkte att jag kanske kan berätta lite om hur livet förändrades sedan jag fick barn:
 
Jag fick reda på att jag var gravid dagen efter midsommar förra året, hade länge kännt en spännande värk i brösten men tänkte inte mer på det. På själva midsommarafton var vi på fest men jag var inte ett dugg sugen på att festa, var mest trött och seg haha! Så mitt liv innan Belize kom bestod mycket av shopping, resor inom Sverige och fester haha. Jag och M var väldigt spontana och gjorde lite sånt som dök upp, inga större planeringar låg bakom. Det blev som det blev helt enkelt haha! Men nu är hon här och vi är väl fortfarande ganska spontana, vi åker iväg mycket med henne (numera, när hon var jättebebis höll vi oss mycket hemma) men nu krävs lite noggrannare planering haha! Låter så tråkigt att säga men livet har inte förändrats något drastiskt faktiskt, som sagt, allt kräver lite mer planering och eftertanke. Tröttheten sätter väl sina spår ibland och man kanske avbokar något man planerat. Ju äldre hon blivit ju mer "normalt" blir livet. Vet inte om det beror på att det är så det ska vara, att man liksom växer in i rollen och därför inte känner att det är några större förändringar eller om vi faktiskt inte ändrat allt för mycket. Hmm nu fick jag mig en tankeställare haha!
 
 
 

Noll inspiration

publicerat i Vardag;
Fick ett mindre bakslad i depressionen och har därför prioriterat bort bloggen lite. Men nu börjar det ordna upp sig igen och jag är på rätt spår! :) Har dock inte hänt så mycket sen sist haha, haft min första natt själv med Belize, vilket gick jättebra trots en inre stress hos mig.
 
Promenerar ca 5km de dagar som vädret tillåter så nu är mina gamla jeans på igen, även om det inte är det viktigaste i livet att komma i sina gamla jeans så är det verkligen en självförtroendeboost för mig :) Hade ett par goa vänner över i lördags och unnade mig tillochmed ett glas lättvin till maten haha! Kändes nästan som jag gjorde något förbjudet :P
 
Idag öser regner ner här utanför så det blir en hemmadag om man bortser från storhandlingen som sker när sambon kommer hem. Har tyvärr inget roligare att skriva.. Helt tomt på inspiration så kom gärna med förslag om vad ni vill läsa om, frågor eller ja, vad som helst igentligen :)
 
 
 
 

Svaren kom tillslut!

publicerat i Frågor;
Jag fick jättehärliga frågor av http://ssandras.se/  för bra länge sedan men jag tänkte att det är bättre sent än aldrig att svara så here we go!
 
Mina frågor är
1. Har ni någon förebild?
Har faktiskt ett par som är strax under 50 som har världens bästa förhållande, vill vara som dom när jag blir stor haha!
 
2. Vad är viktigast i en blogg?
Jag älskar bloggar som har lite blandade inlägg. Allt från vardag till tips till tankar :)
 
3. Har ni några husdjur?
Jag har en katt som heter Tequila som vi tog över när hon var 3 år gammal.
 
4. Största intresse?
Älskar att resa, läsa bloggar och hänga med vänner
 
5. Favoritlåt?
För tillfället "Var du än går" med Lisa Nilsson
 
6. Nämn 3 bloggar som ni följer och tycker är bra =)
Oj, jag följer så många.. Tycker alla jag läser är toppen, annars hade jag inte gått in mer haha:)
 
7. Vad äter ni helst till frukost?
Jag vill äta kvarg. men jag äter bara en macka...
 
8. Favorit godis?
Äter aldrig godis men OM det händer så blir det väl en chokladbit :)
 
9. Favoritplagg?
jeansshorts och en oversizetröja :D
 
10.  Tv serier som ni följer?
Unga föräldrar, Det okända och Blacklist (Y)
 
11. Hur länge har ni bloggat?
Började blogga när jag var 16.. alltså 8 år sedan, men då på en annan adress :)