31 Mars

publicerat i Vardag;
Som ni vet hade vi våran egen fotograf Lisa här som tog lite bilder på oss alla 3. Blev dock inte alltför lyckat då B låg och sov under hela tiden haha! Men sån är hon, det var ju bara att gilla läget. Nu är bilderna iväg på "tillsnyggning" innan dom kommer upp här. Så både ni och jag får vänta lite till på resultat.
 
Idag kommer ett par nära vänner över för lika fika och vagnspan, dom ska nämligen få tillökning i familjen dom också! Iiihh jag blir ju så ivrig när jag får veta att mina vänner väntar barn haha! Tycker det ska bli skitkul rent ut sagt.
 
Nu njuter jag av en kaffe medan skruttan sover ett par timmar, blev inte mycket sömna för mig inatt och mindre kommer det bli för gissa vad!? Min sambo har fått ett nytt jobb och börjar redan på måndag! Äntligen rullar livet på som vi önskat!
 
 
 
 
 

BVC besök

publicerat i Vardag, bebis;
Igår var vi på bvc för att mäta och väga skruttan igen. Vi har gått en gång i veckan vilket jag tycker är jätteroligt! :)
Hon hade gått upp 380g sedan förra tisdagen och även växt 2,5cm. Så nu väger hon 4560 och är 55,5 lång! Mammas tjockis hahaha! Bvc-personalen sa även att hennes léenden nu är medvetna, en annan smälter ju så fort hon skiner upp haha! Efter besöket passade vi på att ta en kort promenad medan solen ändå var framme.
 
Idag ska vi bli fotograferade av B:s gudmor. Ska bli så roligt att ha lite familjefoton medan hon fortfarande är så liten. Slänger väl upp någon bild ikväll när allt är klart så får ni se! :)
 
 

Tre snabba svar

publicerat i Vardag;
Fick en kanonbra fråga igår utanför bloggen som jag tänkte svara på, och sedan såg jag att jag hade två frågor här som jag tänkte svara lite snabbt på! :) Var jätteintressant att läsa era tankar kring Unga föräldrar! Jättekul att ni hakade på :) Fick även en motfråga där om vad jag tycker Unga föräldrar är.
 
Unga föräldrar för mig är väl kanske under 25, jag anser mig själv vara en ung förälder men inte en föör ung mamma. Min mamma var 24 när hon fick mig och jag fyller 24 i September. Skulle kunna dividera med mig själv jättelänge kring den frågan men jag tycker väl att det mesta ligger i vem man är som person. Du kan vara 16 och en lika bra mamma som någon som är 40, eller tvärtom, vara 40 och bete dig som en 16åring som forfarande mognar. Kortfattat, ung för mig är under 25 men med en positiv mening! :)
 
Hur känner du kring att veta att du inte kommer kunna få en vaginal förlossning?
Till en början blev jag väldigt besviken, de första tankarna jag hade när jag fick höra det var att jag inte "dög" liksom. Svårt att sätta ord på de första tankarna faktiskt. Men efter att ha fått vänja sig vid det faktum att jag inte kan så känns det inte lika hemskt längre. Jag försöker vända det till något positivt. Jag slipper vissa "men" som det kan medföra. Och sedan sa läkaren faktiskt inte att jag inte kan få flera barn! Jag kommer bara föda dom på ett annat sätt som är minst lika normalt. Sen har jag en otroligt bra sambo som har stöttat och tröstat de gånger det känts jobbigt. Så det känns faktiskt helt okej med den tanken nu! :)
 
Hur gammal är flickan nu?
Belize blev 3 veckor i söndags, så för att vara exakt så är hon 23 dagar gammal nu! :) 
 
Jag och min fina fästman! Finns ingen bättre pappa än han!