Creepy Tisdag 3

publicerat i Vardag;
Då var det dags igen för en creepy historia! Denna är inskickad av http://helna.blogg.se/ 
Vill först och främst tacka så hemskt mycket för din otäcka historia, tycker det är underbart och läskigt att läsa! Hoppas ni är redo för här kommer det:
 
"När jag gick i mellanstadiet så gick jag på pianoundervisning en gång i veckan och eftersom vi inte hade något eget piano hemma så brukade jag åka ut till mormor och morfar och låna deras. De tyckte att det var roligt att få besök och lyssnade ofta på mig när jag övade på min pianoläxa. Vid ett tillfälle var jag husvakt när mormor och morfar var på semester. Det passade ju bra eftersom jag ändå skulle dit och låna pianot. Jag låste upp huset och tog in posten och gick sedan in till vardagsrummet och satte mig på pianopallen och började att spela. Plötsligt hör jag något från ovanvåningen i villan så jag slutar att spela. Det är precis tyst. Jag fortsätter att spela och då hör jag åter ljudet från ovanvåningen och konstaterar att det är någon som sjunger. Jag slutar att spela och det blir tyst igen. Jag känner mig precis kall inombords för jag vet att jag är helt själv i huset. Jag överväger att gå upp för trappan och titta, men vågar inte riktigt. Eftersom jag var tvungen att öva på min läxa så fortsatte jag att spela och direkt hörde jag någon sjunga igen på övervåningen och nu hördes det även steg som rörde sig över golvet. Jag tog mod till mig och gick sakta upp till övervåningen och tittade in i gästrummet, tv-rummet, duschrummet och mormors syrum, men det fanns ingen där. Jag var livrädd och hade en puls som gjorde att det kändes som om hjärtat skulle hoppa ur bröstet på mig. Jag gick snabbt ner till bottenvåningen igen utan att vända mig om, men det kändes som om någon tittade på mig. Jag klädde på mig ytterkläderna och låste ytterdörren bakom mig. Hjärtat dunkade hårt i bröstet på mig hela vägen till busshållplatsen. När mormor och morfar kom tillbaka från sin semester så berättade jag vad som hade hänt i huset när jag var husvakt. Jag fick veta att mina morföräldrar hade köpt huset av en änkling och hans fru brukade sitta och sjunga på övervåningen..."
 
Jag sitter med gåshud över hela kroppen..  Har ni varit med om liknande, eller någon som kanske har en logisk förklaring?
 
 

Dags för träning

publicerat i Vardag;
Idag är en sån där dag jag bara längtar efter. Min dag att få lite ensamtid med en vän och träning på köpet. Speciellt nu när B är inne i sin fas är det faktiskt lite extra skönt att få komma hemifrån en timme. Ser verkligen framemot kvällen. Förövrigt händer det inte så mycket här idag. Som det ser ut nu blir vi bara hemma och väntar på att sambon ska komma hem, trodde ju han blev sjukskriven en vecka till men eftersom ögat var mycket bättre redan igår så blev det jobb för honom idag. Så här sitter jag nu med en varm kopp kaffe, Belize sover och jag tittar på allt stök på golvet som borde plockas upp efter hennes morgonlek, men tänker att det är lika stökigt så fort hon vaknar igen haha!
 
 

Sovmorgon

publicerat i Vardag;
Idag var det min tur att ta sovmorgon, så himla skönt och så otroligt välbehövligt. Sambon är sjukskriven en vecka till så jag hoppas på att få lite flera sovmornar! Nu sitter jag med en kopp kaffe och ska snart börja göra mig redo för dagen. Blir adventsfika hos en av Marres arbetskompisar och sen ska vi väl fortsätta hjälpa våra godingar med deras hem och få upp de sista listerna. Känns som ett evighetsprojekt haha!
 
Snart är det tisdag igen förresten hörrni, kom ihåg att maila mig era historier på tovanzblogg@gmail.com, alltifrån oförklarliga ting till spökhistorier vill jag ha! :)