Kolmården

publicerat i Vardag;
Fredagen spenderades kvällen ihop med min mor, syster och vän för att fira att min syster fyllt år. Det blev en sen kväll och eventuellt en bärs för mycket, men trevligt hade vi! :)

Lördagen väckte min sambo mig för att åka iväg på någon slags överraskning. Jag sov typ hela bilresan ( ja jag var lite bakfull....) men bilen stannade utanför kolmården så dagen spenderades där tillsammans med familjen + en nära vän till familjen med barn som bor i närheten. Hade en perfekt dag!!
 
Idag kom svärmor hit efter ett telefonsamtal kl 8 imorse där hon undrade om hon kunde åka neråt 9.30, ja men visst kunde hon det, så nu har jag stått för maten och en redig slapparkväll väntas! :)
 
 

När dottern pratar

publicerat i Oförklariga ting;
Jag vet inte om jag skrivit om det innan eller inte.. Men min älskade morfar gick bort nu i November 2016. Givetvis saknar vi honom ofta och mycket. Men enligt min dotter kommer han tydligen på besök..
 
Jag har sånna här hederliga gammla fotoalbum, ni vet sånna som man faktiskt bläddrar i? Där sitter både gamla och nya bilder. Min flicka är snart 1 år och 5 månader och har börjat prata en hel del. Hon kan oftast göra sig förstådd med andra ord. Nu har hon upptäckt dessa fotoalbum och bara älskar att sitta och bläddra i dessa. Varpå.. här omdagen satt vi tillsammans och kollade på foton. Hon pekar då på en bild på mig och min morfar och säger "mamma" när hon pekar på mig, "ja precis" svarar jag tillbaka. Hon pekar då på morfar som sitter bredvid mig och tittar undrande på mig (hon var bara ca 7 månader när han gick bort) "gammelmorfar" säger jag till henne. Hon nickar och pekar bredvid soffkanten och säger "där". Jag tittar dit och ser givetvis ingenting så jag håller bara med lite lätt och bläddrar vidare. Senare på kvällen hämtar hon albumet och vi lägger oss i sängen för att kolla. Hon stannar då upp vid samma foto, pekar på morfar och tittar sedan bredvid sängen och säger "hej".
 
Vad tror ni? Ett barns fantasi eller är han kanske på besök?

Semestertider

publicerat i Vardag;
Finns det något bättre än att ha semester alltså? Vi började resan med en 5 dagars i Värmland där vi bodde i stuga tillsammans med svärfar + fru. Hade sån himla tur med vädret också. Sista dagen regnade det men vad spelar det för roll när man ändå ska sitta i en bil hela förmiddagen?
 
För övrigt har jag passat på att bara njuta av dagarna tillsammans med min älskade dotter som utvecklas mer och mer för varje dag som går. Har ni semester ännu?