Man kan då tjaffsa om allt

publicerat i Vardag;
Idag hade vi Belizes bästis över på besök. Man kan ju inte låta bli att skratta åt dom små liven. Det den ena har ska den andra självklart också ha. Haha! Mycket trevligt för mig att träffa min favorit Angelin också, kaffe och skitsnack gör susen ibland!
 
Sedan blev det en tripp till en annan vän som jag inte träffat sedan jag fick Belize, så det var väldigt trevligt att komma ifatt lite där också. Nu får det inte gå lika långt imellan! Ikväll vankas tacos med mannen så fort barnet somnat :) Hoppas ni haft en bra dag!

 
 

Hemma i tryggt förvar

publicerat i Vardag;
Vi har haft en helt underbar helg i Sundsvall. Första gången Belize åker bil i över 1 timme. Men det gick hur bra som helst! Förvånansvärt bra tillochmed! Nu är vi hemma igen, och självklart är det underbart att vara på hemmaplan trots att vi haft det helt perfekt. Borta bra men hemma bäst stämmer så himla väl tycker jag.
 
Nej nu dundrar jag ner i soffan och tar en paus medan gubben och bebis skulle åka och hälsa på några vänner. Hur han orkar det förstår då inte jag..
 
 

2 dagars semester

publicerat i Vardag;
Förra helgen åkte vi till Belize farfar och extra farmor. Vi hade det helt underbart och gjorde även ett besök på Mall of Scandinavia, blev lite shopping, men endast till Belize haha :) Blev dock lite besviken över att dom inte hade barnkläder inne på Adidas-butiken, har suktat efter en dress till tjejen men det fanns inga.. *snyft*
Belize sov även i farmor och farfars rum under natten så jag fick sova 2 hela nätter, snacka om semester!
 
Vi har hunnit gunga lite med B:s morfar och myst. Snacka om att vi passar på nu medan vädret är på topp!
 
För övrigt har det inte hänt så mycket. Belize fick sin andra spruta igår och var helt förkrossad under eftermiddagen, men nu har det tack och lov blivit bättre igen. Handlade denna gång om bara 5-6 timmar :)