Att vara perfekt

publicerat i Vardag, bebis;
Tror alla föräldrar vill vara den perfekta mamman (i mitt fall). Vet inte hur många gånger jag kan känna att jag misslyckats eller helt enkelt inte räcker till. När B gråter och jag inte kan lista ut vad som är fel, eller när hon bara vill mysa en stund och man står med spisen på högsta värmen och verkligen inte kan gå ifrån på en gång. Ja det är några av exemplerna när jag inte känner mig tillräcklig. Men, idag läste jag ett underbart citat som faktiskt fick mig att både må bättre och även gav mig ett gott skratt.
 
"Det handlar inte om att vara den perfekta föräldern, det handlar bara om att göra så lite skada som möjligt"
 
När jag ser hur ofta min dotter är lycklig, leker och skrattar, ja då känner jag att jag inte gjort henne någon större skada haha! :)
 
 

Svärmor är tillbaka

publicerat i Vardag;
Den 21 Juni var det exakt ett år sedan vi fick reda på att våran älskade Belize låg i magen, ett år har verkligen gått jättefort!! Det är så himla svårt att förstå att hon har legat inuti mig alltså.. Kroppen är verkligen fantastisk!
 
Nu har vi svärmor från norr hemma hos oss. Tycker det är så himla mysigt med både sällskap och hjälp medan sambon är och jobbar. Promenader på över 1 timme har det blivit, himla skönt! Har faktiskt inte hänt så mycket mer än det sen sist vi hördes. Allt liksom bara rullar på, rutinerna är detsamma och kvällarna består av myspys och film :)
 
 

Det här med mål

publicerat i Vardag;
Alltså... är det bara jag som typ garvar ihjäl mig när dom gör mål i fotboll, springer för sitt liv därifrån varpå alla andra jagar honom och vill kramas, men han bara fortsätter springa och dom andra hinner inte ifatt?
 
Jag kan liksom inte förstå, vad är det för fel på en vanlig high five liksom? NÄÄÄ vi springer ifrån alla, såhär fort har jag inte sprungit på hela matchen men nu har jag gjort mål och måste visa att jag helt plötsligt är snabbast på planen, eller vadå? Nä, jag förstår inte. Jag springer iallafall inte, oavsett om jag mot alla odds skulle göra ett mål eller inte.. OM det nu någonsin skulle ske att jag faktiskt gör ett mål, så skulle jag nog vara så trött efter att ha kommit ända dit så jag skulle utan tvekan stanna och försöka andas och anstränga mig för att få upp handen till en vanlig high five, det duger för mig! Tror däremot inte att jag ens skulle spela fotboll kom jag på...