3 saker som förändrats sedan jag blev mamma

publicerat i Vardag;
Har fått frågan många gånger, både på bloggen och av nära och kära hur mitt liv förändrats sedan jag blev mamma. Så jag tänkte dra tre tydliga exempel, givetvis skriver jag detta med glimten i ögat. Det är trots allt det bästa som hänt mig!
 
  • Påsarna under ögonen har blivit betydligt större, jag är en trött människa men numera börjar mina mornar ca 8 istället för 11.
  • Jag packar alltid Belizes saker först om vi ska iväg någonstans, vilket alltid resulterar i att jag glömt något som jag själv behöver. Men hon har iallafall allt! haha. Mina vänner tycker jag är en aning snurrig.. Svar ja!
  • Jag är alltid sen...Behöver jag säga mer?
Skulle kunna göra denna lista väldigt lång, med både mer positiva saker och mindre positiva. Givetvis blir den positiva listan mycket längre! :)
 
 
 

MILF

publicerat i Vardag;
Nu måste jag bara få spy lite galla här. Jag var ensam med B i shoppingcentret för att inhandla nya tränigskläder till mig varpå ett gäng på ca 4 killar går någon meter framför mig. Den ena killen slår sin kompis med armbågen i sidan och säger högt och tydligt "Kolla milfen bakom oss", hela gänget vänder sig om och stirrar på mig... Inte nog med att jag känner mig oerhört "naken" så tycker jag personligen att det är en otroligt kränkande kommentar. För det andra så är en milf för mig någon som är över 30-35 och jävligt fräsh. Vad tycker ni? Är det en komplimang? Överreagerar jag som blir så otroligt förbannad?
 
Inte nog med det så var nog den dagen även första gången som jag känt mig oerhört uttittad av pensionärerna i shoppingcentret.. Många vände sig om och kollade in i vagnen, varpå jag hör hur en kvinna viskar till sin man "Tänk att de får barn så unga numera.. Undra om hon ens har ett jobb?" Snälla rara, hade jag inte blivit så ställd så hade jag nog kläckt ur mig nå oerhört dumt men jag stod bara där som en fågelholk..
 
Men men, nya träningskläder fick jag tillslut med mig hem iallafall så nu kan jag träna ännu bättre ;)
 
 

Så många måsten

publicerat i Vardag;
Idag är en sån där dag där jag verkligen borde tvätta, dammsuga, diska, damma.. Suck är allt jag säger åt det. Nu sitter jag med en varm kopp kaffe medan min prinsessa ligger och sover. Så fort hon vaknar flyr vi fältet och åker till Belizes bästis! Skönt att slippa se detta kaos hahah! Så istället för att kolla mig omkring drömmer jag mig bort och låtsas vara på denna plats!
 
Förhoppningsvis hinner vi med en vända till shoppingcentret sen. Skulle verkligen behöva några nya träningsbyxor. Har ni några tips på affärer som har schyssta, inte alltför dyra brallor? Var köper ni era?:)