Midsommar

publicerat i Vardag;
Trots omständigheterna så hade jag en väldigt trevlig midsommar. Har riktigt härliga vänner som fick mig att tänka på annat. Hoppas ni haft en underbar helg! Gjorde ni något speciellt?:) 
 
Nu pinnar jag på en vecka till på jobbet innan 4 veckors semester väntar! :)
 
 

Säg "Hej" från mig

publicerat i Vardag;
Himlen har fått en ny otroligt vacker ängel.. Jag är glad att vi han ses i söndags. Du verkade inte ens rädd fast du visste vad som komma skall.. Denna sjukdom, cancer, tar för många liv. Man gör allt för att bidra till forskningen, ibland känns det som att man gör det utan resultat.. Denna gång tog cancern min vän, min vän som är 23 år gammal och precis hade börjat sitt liv. I söndags när vi sågs skrattade vi åt gamla minnen. Du skrattade åt mig när jag var liten för att jag blev rädd för dropparna på ditt fönster när jag skulle sova kvar, jag skrattade åt dig för att du läste alla Harry Potter böckerna på engelska medan jag knappt kunde säga vad jag hette.
Minnena kommer att leva kvar, du kommer leva genom dessa för mig. Vila i frid, och säg Hej från mig..
 
 
 
 
 
 

Uppladdning

publicerat i Mat och dryck;
Dagen har spenderats tillsammans med en släkting/vän. Var så himla mysa att sitta och snacka och ta igen lite! :) Efter det blev det en timme på gymmet, var helt dyngsura när vi kom därifrån haha! Nu har jag gjort hemmagjord kycklingsallad, och det var nog bland det bästa jag lagat!! Fyy f*an så gott det blev. Detta blir det fler gånger vill jag lova! :)