Inomhus picknick

publicerat i Vardag;
Som antagligen ingen har missat så är det ju Morsdag idag. De senaste 2 åren så har vi firat med en picknick på ett gärde medan flygetsdag har hållt på. Har alltid varit storm dock men inget regn. Idag var både flygets dag inställt och det såg ut att komma regn vilken minut som helst. Så vi köpte med oss en familjepizza och en liten present till våran fantastiska mamma. Och för att inte göra henne besviken så blev även picknicken av haha!
Tack världens bästa mamma och mormor för att ni finns!!                                                  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bubbel och kalas

publicerat i Vardag;
Gårdagen spenderades ihop med mamma och syster min. Blev lite bubbel på kvällen och sedan uteservering. 
 
Idag var vi på 7års kalas, där bjöds det på kaffe och tårta. Mums! Nu har vi dragit ut täcke och kuddar i vardagsrummet, chokladen står på spisen för att bli varm och Blacklist går på högvarv. En helt perfekt lördag!:) 
 
 

Wooho.. vår..

publicerat i Vardag;
Nu är jag så fruktansvärt trött på denna kyla alltså.. Går fortfarande med jacka och överdragsbyxor på jobbet när vi är ute. Det är ju snart Juni och ändå behöver man vara fullt påklädd. Efter jobbet idag blev det en vända till gymmet, kort men intensivt. Nu är jag äntligen hemma och väntar på att torsken ska tina innan den hamnar i min mage! :) 
 
Trots detta kalla väder var vi faktiskt vid hamnen och käkade glass i lördags, man får passa på att fota medan solen är framme! ;) Vad har ni för väder? Har ni haft någon värme?:)