Min lilla älskling

publicerat i Vardag;
Att höra min bebis hjärta slå är något helt makalöst! Jag blir så rörd varje gång..Allt lät jättebra och hon växer som hon ska. Kan inte förstå att det är en liten människa som ligger där inne och växer till sig innan hon är redo att komma till världen. Älskade barn!
 
Nu står maten och puttrar på spisen medan karln är och hämtar min mamma från jobbet. Katten sitter och spanar ut genom fönstret och jag är bara så nöjd med livet för stunden! 
 
 
 
 
 
 

Hjärtljud

publicerat i Graviditet;
Nu vill jag bara att tiden ska gå liiite fortare! Om två timmar ska vi nämligen iväg för att lyssna på lillans hjärtljud för andra gången. Kan inte låta bli att tycka att det är lika spännande denna gång som sist haha! :) Håller tummarna att allt fortfarande ser bra ut och att hon växer som hon ska där inne. 
 
 

Bebiskläder

publicerat i Graviditet, Vardag;
Tänkte visa er lite vad vi köpt till våran lilla tjej! :) Jag har ju hittat ett favoritmärke när det kommer till bebiskläder. Tror inte det går att missa med tanke på bilderna haha! Mössa och sockor är det kära M som har valt. Kan inte låta bli att älska min fästman lite mer än vanligt när han vill köpa saker till lillan!