Grillmästare

publicerat i Vardag;
Veckan rullar mest bara på. Då B är otroligt trött efter dagis så somnar hon tidigt vilket leder till att vi får tid för lite extramys om kvällarna. Så här om dagen blev det grillning av mig medan M nattade lillskruttan :)
Jag kan ibland jag å haha! Fick även lite bilder skickade till mig efter att dottern hade hängt med sin moster och tydligen fått tag i hennes telefon.. #Selfiekungen
 
 
 
 

9/6-2017

publicerat i Vardag;
Idag har det verkligen varit en seg dag, är fortfarande hemma från jobbet pga sjukdom, men känner mig redan mycket bättre så snart ska jag trampa iväg och hämta min lillskrutta från dagis. För övrigt har dagen gått åt till att skicka efter nya foton från mobilen, sorterat de gamla och suttit in i album. Jag har även hunnit med en vända med dammsugaren :)

Har i tankarna att köpa en växa-säng åt Belize, ni som har barn/syskon/vänner med barn/kusiner, ja you name it, vad har ni/dom för sängar? Behöver massa med tips! :)
 
 

När tidsbristen tar över

publicerat i Vardag;
Jag tror inte ni förstår hur mycket jag har saknat att sitta här och bara få skriva en aning. Det har hänt mycket sedan vi hördes sist, både roliga och tråkiga saker. Bl.a. har vi förlorat en älskad släkting, och Belize har skolats in på dagis. Kan ni förstå hur stor hon har blivit? Hjälp!
 
Så idag är hon på dagis några timmar medan jag faktiskt är hemma och känner mig typ dödssjuk, så nu passade jag på att skriva lite. Vad säger ni om att fortsätta med creepy tisdagarna? Hjälp mig nu att hålla igång detta :) Jag hoppas ni mår underbart allihopa! Laddar upp en bildbomb med allt som hänt senaste tiden så hoppas jag att jag håller detta uppe en gång för alla. Ställ gärna lite frågor så jag har lite att skriva om haha! :)