Mitt morgonsällskap

publicerat i Vardag;
Då min sambo går en motorsågsutbildning just nu så vaknar jag oftast ensam hemma. Jag är en väldigt sällskapssjuk person så det är inte alltid så roligt att vakna till denna tystnad. Som tur är så har han alltid fixat kaffe till mig när jag vaknar så det är ju såklart mysigt att vakna till! :) Sen har jag ju såklart lilla djuret! haha.
Jag som aldrig skulle ha en katt.. min käre sambo tjatade i nästan 1 1/2 år om att han tyckte vi skulle skaffa katt. Han vann ;)
 
Om man ändrar texten till boyfriend så stämmer detta in ganska bra här haha!! :)
 
Är dock väldigt glad över denna fina tjej som håller mig sällskap hela dagarna. Det var ett bra beslut att ta emot henne, så jag får väl tacka sambon för det! :)<3
 
 
 
 

En rolig uppgift

publicerat i Tips!;
Fick en jätterolig kommentar här igår, ett önskemål om att visa hur det blir när jag sminkar mig! :) Självklart antar jag utmaningen med glädje! Alltid roligt med tips och önskemål :) Så nu har jag använt knepen jag lärde mig i lördags när jag var på kursen. 
 
När jag sminkar mig börjar jag utifrån och jobbar inåt med skuggorna. För att sedan få bort alla skarpa linjer använder jag en fluffig pensel utan någon färg på och drar längs ögongloben, utifrån och in. Lägger även en varm färg längs ögongloben för att dölja eventuella kvarstående kanter. Såhär blev mitt resultat idag, och detta använde jag mig utav! :) Denna sminkning tog mig ca 15 minuter!
 
 
 

Slutkörd

publicerat i Vardag;
Har haft en fullspäckad dag som vanligt. Mycket tankar som far omkring i huvudet. Så att avsluta dagen på gymmet var nog det bästa jag kunde gjort! Känns så otroligt mycket bättre när man är klar! :) Nu blir det att boa in sig i soffan och invänta Det Okända. Är det fler än jag som kollar på det?:)
 
Världens bästa vän, och en kanontjej att gymma med! Bilder är väl från 2007 kanske haha! :)
Tack för att du finns <3