Mina dagar framöver...

publicerat i Vardag;
...blir väl något i stil med detta, då jag inte klarar av mer just nu. 
 
Ganska mysigt ändå måste jag väl erkänna :)

Fröken handikappad

publicerat i Vardag;
Först och främst vill jag tacka för alla stöttande kommentarer! Jag vill svara på alla personligen för det värmer verkligen i hjärtat. Men just nu har jag fruktansvärt ont och bara en hand att skriva och klicka mig fram med :( 
 
Operationen har gått jättebra och jag var  hemma 5 tim senare. Hade ingen känsel i fingrarna på ca 10 tim, så det var en väldigt skum känsla att kunna bita sig i handen utan att känna något (Haha, måste ju testa..)
 
Stygnen ska bort om två veckor, så tills dess får jag gå med denna klump på handen. Skönt att veta att det kommer bli bättre och att jag kommer kunna återgå till jobbet!
 
 
 
 

Äntligen..tror jag!

publicerat i Vardag;
Vaknade strax efter nio imorse av att mobilen ringde. Det var läkaren från ortopeden som hade fått en tid ledig för att operera min handled. Antagligen var det någon som hade avbokat med tanken på att jag ska opereras redan imorgon! Så kl kvart i 7 bär det av hemifrån för att åka till staden bredvid så detta är över någon gång. Det är väldigt blandade känslor, allt ifrån lycka och lättnad till rädsla och oro. Men det ska väl gå bra. Är mest nervös över narkosen.. Har blivit sövd två gånger innan och allt har gått bra, så det ska det väl göra denna gång också!
 
Just nu är jag så oerhört tacksam över att ha min sambo nära mig hela tiden som stöttar, kramar och lyssnar på mitt ständiga orosgnäll!