Skriver ifatt

publicerat i Vardag;
Återbesöket gick jättebra hos mödravårdscentralen, mitt ärr på magen har läkt jättefint och kommer blekna med åren och bli nästintill osynligt.
 
Bvc besöket gick också kanon! Belize är nu 58cm lång och väger 5280g, min stora tjej! :)

Bilbesiktningen gick över förväntan, inga anmärkningar alls så nu kändes det lite mer värt att ha lagt ut över 10.000 på den där förbannade bilen haha!
 
Och idag då, valborg, det blev en vända till shoppingcentret då Belize växt fortare än planerat och hennes kläder nu börjar bli aningen små. Haha! Otur att vi blev "tvungna" att handla mer kläder va?
Nu är vi hemma och mellanlandar innan vi ska iväg till goa vänner för en grillkväll, skulle dock tippa på att vi är hemma innan 21 igen.. Man är ju inte sådär superpigg nu för tiden ;)
 
 

Fullspäckad vecka

publicerat i Vardag;
Herregud vad grejer jag har att göra i veckan känner jag.. Blir ju stressad av att bara tänka på det!
Idag är det äntligen dags för efterkontroll på mödravårdcentralen, imorgon är det dags för bvc besök för att se om lillan har växt som hon ska och på torsdag är det dags att besiktiga bilen. Jisses! Ge mig helg haha!
 
Nu ligger lillan och sover och jag försöker njuta av de få timmar sol som finns nu, har ni sett vädret?! Det kom snö här igår, trodde jag hade blivit galen haha!
 
 

Kliar i fingrarna

publicerat i Vardag;
Eftersom min sambo fick fast anställning denna månad så betyder det att våran ekonomi kommer att se helt annorlunda ut från och med i Maj då vi äntligen kommer ha två inkomster! Jag tror inte jag är den enda som det kliar i fingrarna på när man sitter och kollar bebiskläder..haha! Och tur (oturligt, beror på hur man ser det) nog så hade jag tillochmed fått hem en rabattkupong från Ellos i brevlåda så varför inte utnyttja den tänkte jag hahah!
Så nu har det kliat klart i mina fingrar och ett klädpaket till Belize kommer på tisdag dimpa ner i brevlådan, woho!
 
Ber om ursäkt för hemskt dåliga bilder...