En gång om året

publicerat i Vardag;
Jaha då var det dags att fylla år igen då. Haha, tänk vad fort tiden går.. Igår kom syrran över och gjorde en kladdkaka till idag, och jag väntar på en vän som är på väg med lite frukost innan bullbaket drar igång!
Det blir väl några stycken som kommer och fikar lite efter jobben, myspys! Dock tycker inte jag det är så viktigt det här med att fylla år, presenter och fika längre. Inte om man inte fyller jämnt iallafall haha! 
Vad tycker ni, är det viktigt att folk kommer och gratulerar och sånt där?:)
 
 

Hur är detta möjligt!?

publicerat i Vardag;
Var hos sjukgymnasten igår igen, ska även dit på fredag. Detta var första gången jag fick en nål i pannan, sviiin läskigt om du frågar mig!! Men jag tror nog att det hjälper alltså.. Har haft lite huvudvärk ändå men inte alls lika intensiv, så förhoppningsvis är detta min sista sjukskrivningsperiod innan flickan kommer! :)

Nog om det, jag måste bara tala om att vi fått en lägenhet, en större då givetvis! Så redan nu vid lunch ska vi åka och titta på den och vill vi ha den så är den våran! Jag kan inte förstå hur allt kan gå så bra just nu, är verkligen inte van vid detta. Måste erkänna att det skrämmer mig en aning...
Men nu ska jag försöka njuta av denna medvind!
 
 

Väntan är över

publicerat i Vardag;
Mycket strul blev det i väntan på vårat efterlängtade paket så tillslut fick jag ringa upp och be dom lämna av det på terminalen så jag kunde åka och hämta det själv. Blev så trött på att chauffören inte lyssnade på vad jag hade att säga. Sååå efter mycket om och men så har jag varit och hämtat det själv!


Jag har något jätteroligt att berätta, vilket är att jag, sambon och kissen kommer att bli en till i Februari. Vi väntar nämligen en liten tös!! Gissa om det har varit svårt att hålla hemligt så länge. Jag är är i vecka 19 nu, och igår fick vi se våran efterlängtade bebis för första gång, helt fantastiskt!! Så i det där efterlängtade paketet var det nämligen en vagn och bilstol!