Barn och mamma tänker olika

publicerat i Vardag;
Belize har sovit hela nätter under en längre period nu vilket har resulterat i en rätt utvilad mamma. Men inatt kom vi inte riktigt överrens..
 
20.15, barn somnar och sover gott
01.32  Barn har tydligen tappat nappen (vilket hon aldrig brytt sig om innan)
02.00  Mamman somnar om
02.30 Barn tappar napp och är jävligt arg..Mamman löser problemet
03.00 Mamman somnar om
04.30 Barn vaknar och kommer på att hon är jättehungrig, mamma matar och försöker somna om, men barn vill leka en stund först
06.00 Barn fortfarande vaken, mamman ger upp, kokar kaffe
06.05 Barn har somnat om, mamma är vaken och pigg...
 
I skrivande stund sover barn ännu efter lite gröt, mamman är trött... Men idag fyller min älskade syster 21 år så här finns ingen tid för vila. Blir att åka på kalas i eftermiddag och diskberget ropar efter mig för tillfället. *suck*
 
 
 
 
 

Virrpannan är igång igen

publicerat i Vardag;
Det har varit så himla mycket runtomkring oss just nu. Både bra och dåliga saker, mycket som tagit min energi men även mycket som gett energi. Skulle jag gå in på allt som hänt sen vi hördes sist skulle ni sitta och läsa till imorgon så jag väljer att berätta några av de roliga sakerna.
 
  • Belize har varit på sin första powermeet och skötte sig exemplariskt
  • Helt plötsligt knackade det på våran dörr, och utanför står en präst! Jag tänkte, vafan har vi ställt till med nu då men tack och lov var det bara mötet inför dopet som denna virrpanna hade glömt bort helt!
  • Vi förbereder och räknar gäster inför dopet som sker nästa helg (inget är klart = panik)
  • Vi har varit på BVC och min lilla, stora tjej är nu 64 lång och väger 6890g, hon har även hunnit fylla 4 månader. Stoppa tiden tack!
Nu ligger min lilla skönhet och sover så denna mamman passar på att städa upp i vårat bombnedslag, och även kika in här, saknar att ha tiden över till datortimme ;)
 
 
 

Hjärnkontoret är igång igen

publicerat i Vardag;
Nu har jag varit igång och funderat igen.. Denna gång handlar det inte om fotboll, denna gång handlar det om min tv! Totalt ointressant möjligtvis men, nu kommer det, hur vet min tv var jag är? Jaha, hur tänker hon nu då undrar ni. Jo, jag kollar alltid på nyheterna varje morgon, och idag slog det mig, lokala nyheter, hur vet dom att min tv befinner sig i västmanland? Har dom någon gps i den eller??
 
Slår ni på ettan så kommer ju era lokala nyheter, och dom är inte samma som mina. Om jag flyttar min tv till säg.. Norrland, vet dom det då? Helt plötsligt blev jag rädd för min tv, hahah! Sitter säkert någon dold kamera i den också eller nåt ;)